Reviews Lodge Krugerpark – Tripadvisor

“Very nice houses in the middle of the bush”
5 of 5 stars – Reviewed March 5, 2014

Wonderful place in the middle of the bush: we stayed a couple of days in a very welcoming house for the 2 of us, with a nice view over a big pond where animals where coming to drink water. Thanks to Laura and Pascal, the managers of the estate, we spent a great time. Definitely recommended !


“What a fantastic surprise”
5 of 5 stars – Reviewed February 8, 2014 via mobile

After the short flight from Joburb I was met by Laura the estate manager. This was the beginning of relaxing weekend. The estate borders Kruger with private houses built in Classic African thatched style.

Animals roam the estate and elephant footprints were at my doorstep.
I shared breakfast this morning with a family of warthogs.
This is superb value and as close to nature as you can get while having all the comforts of a deep bath and superb swimming pools to relax in after a day walking and safari.
I am resisting the temptation to buy my own piece of African paradise.


“Fantastische plek.”
5 of 5 stars – Reviewed January 14, 2014

Dit was de laatste bestemming na onze fantastische huwelijksreis in Zuid Afrika. Het ligt direct tegen het bekende Krugerpark. ‘S nachts hoor je met geluk ook veel wild en kunnen ze op het park ook diverse safari’s boeken. De beheerders Pascal en Laura zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam voor de gasten. Als je maar iets nodig hebt, zijn ze te bereiken.

Het personeel is zeer attent naar de gasten toe. De huisjes zijn erg mooi en goed ingericht. Er lopen ook (veilige) dieren op t park. Je moet dan niet gek opkijken dat er ineens een langnek zijn kop op steekt. Kortom: Dankzij de mensen van Silonque Bush Estate hebben wij onze huwelijksreis heerlijk afgesloten.


“Silonque Bush Estate, pure bushervaring van hoog niveau”
5 of 5 stars – Reviewed November 24, 2013

Onze vakantie op Silonque Bush Estate zit er bijna op. Zonder overdrijving kan ik zeggen dat het de weken die we er waren echt genieten was.

Het prachtige Estate met z’n verspreid liggende bush-houses in Afrikaanse stijl, waar regelmatig olifanten, waterblokken, impala’s, warthogs en zelfs giraffen rondlopen, geeft je het echte bushgevoel en nog veel meer dan dat. Dag in dag uit werden we getrakteerd op talloze prachtige vogels die al kwetterend en fluitend hun nesten aan het bouwen waren.

Het management en het personeel zijn behulpzaam en vriendelijk en geven je het gevoel dat je echt welkom bent.

Silonque Bush Estate is zelf-catering, en de huizen zijn daar perfect op ingericht. Ze zijn comfortabel, van alle gemakken voorzien en liggen voldoende ver uit elkaar dat de rust op het Estate gewaarborgd is.
Silonque BE heeft een tennisbaan en 2 zwembaden, waarvan een met uitzicht op het Krugerpark.
Het Estate ligt in Phalaborwa, ongeveer 8 km van de gate naar het Krugerpark. Het heeft een uitgebreid winkelcentrum en sfeervolle restaurantjes.

Daarnaast zijn grote bezienswaardigheden zoals de Drakensbergen, de Panoramaroute, maar ook Mozambique, Swaziland, Botswana en Zimbabwe binnen een dag te bereiken.

Wij komen zeker terug op Silongue Bush Estate en opnieuw voor langere tijd.
Een verblijf op dit prachtige Estate kan ik iedereen aanraden!